ویزای الکترونیکی لاتاری 2019
سیستم ورودی متقاضی: 12.3.1

ویزای الکترونیکی لاتاری 2020
(نسخه تبلت و تلفن همراه)

ثبت نام گرین کارت آمریکا - لاتاری 2020

خوش آمدید


پس از خواندن دستورالعمل ها، روی دکمه «شروع ثبت ام» را کلیک کنید تا وارد لاتاری DV شود.

راهنمای ثبت نام گرین کارت

نکاتی بسیار ظریف و حساس درباره ثبت نام به ظاهر ساده لاتاری گرین کارت وجود دارد که در ادامه این مقاله به شرح آن خواهیم پرداخت. ثبت نام گرین کارت امریکا که در ایران به لاتاری مشهور است و واژه صحیح آن “ثبت تقاضای ویزای دایورسیتی” میباشد هر ساله در یک ماه مشخص از سال انجام میشود. در این جمله دو نکته قرار دارد. اول اینه وبسایت رسمی KCC ایالات متحده امریکا که بر اساس قوانین مهاجرت و اقامت مصوبه 1990 اقدام به ثبت تقاضا میکند فقط یک ماه در سال باز میشود و دوم اینکه متقاضیان این ویزا، فقط متقاضی ویزا هستند و ثبت نام لاتاری اصلا به مفهوم صدور ویزا نیست.

تاریخچه ثبت نام لاتاری

برنامه ویزای دایورسیتی از سال 1994 ، 3مرتبه در فوریه، یکبار در نوامبر و چندین بار در اکتبر اجرا شده. موسسه مسئول این پروژه در 2000 تغییر کرد. مرکز قبلی منصوب ملی ویزا در پورتس موث این وظیفه را به مرکز کنسولی کنتاکی منتقل کرد که از آن پس کلیه امور مربوط به اپلیکیشن های این نوع ویزا را مسئول بوده است. در سال اول این امکان وجود داشت که هر شخصی چندین بار ثبت نام داشته باشد. که این مسئله مشکلاتی برای این سازمان در بر داشت و البته در صورت ثبت نام شاید 1000 مرتبه توسط یک فرد امکان برنده شدن نزدیک به 100% میرسید. اما پس از آن جلوی این امر گرفته شد و هرکس در هر سال فقط یکبار امکان ثبت نام داشت.

تعداد برندگان لاتاری در ایران

سازمان خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا (INS) تعداد اپلیکیشن های مجاز و لیست کشورهای مجاز را برای شرکت در برنامه قرعه کشی لاتاری بر اساس قانون های از قبل تعریف شده تعیین مینماید. این قوانین میتواند هرسال تغییراتی داشته باشد. در لاتاری 2017 و لاتاری 2016 ایران 3500 ویزای اقامت دائم را در هر سال از آن خود کرد که در میان دیگر کشورها از نظر تعداد ویزا پیشتاز بوده است.

شانس برنده شدن در لاتاری

با این وجود همچنان شانس بالایی برای برنده شدن در لاتاری گرین کارت وجود دارد. پس از الکترونیکی شدن پروسه ثبت نام لاتاری گرین کارت در سال 2003 تعداد ثبت نام ها از 13 میلیون به 6 میلیون در سال رسید. به نظر میرسد رویه های جدید این سازمان، شانس کسانی را که متقاضی سال 2018 و پس از آن هستند بالا میبرد. در لاتاری 2017 که در سال 2016 اعلام نتیجه شد، از بین هر 150 متقاضی، یک نفر ویزا دریافت کرد.

ثبت نام اشتباه لاتاری وارد قرعه کشی نخواهد شد.

لازم است بدانید هر ساله بیش از 50 درصد از ثبت نام های لاتاری قبل از ورود به قرعه کشی از لیست اپلیکیشن های مجاز حذف میشوند که علت این امر اشتباه در ثبت نام است. ضمنا اگر پس از برنده شدن هم در سفارت اشتباهی در ثبت نام لاتاری اتفاق افتاده باشد که در مصاحبه مشخص شود، آن تقاضا رد خواهد شد و به ویزا نخواهد رسید. پس برای ثبت نام لاتاری به کافی نت ها و اشخاص کم اطلاع مراجعه نکنید.

آیا خودمان میتوانیم ثبت نام اینترنتی کنیم؟

پاسخ این است که بله شما شخصا می توانید با مراجعه به سایت اصلی اداره مهاجرت آمریکا در قرعه کشی ثبت نام کنید.

مثالی از اشتباهات فاحش که به عدم صدور ویزا ختم میشوند.

در بخش مدرک تحصیلی گزینه “دیپلم دبیرستان” و “مدرسه فنی حرفه ای” وجود دارد. در کشور ما بر اساس قوانین ما، این دو مدرک، دیپلم هستند. اما اگر در فرم گزینه دیپلم را انتخاب کنید، حتی با برنده شدن هم شانسی برای اخذ ویزا از سفارت نخواهید داشت. زیرا مطابق قوانین ایران فرم ها را پر کردید نه مطابق قوانین امریکا. یا اینکه شما نمیدانید آیا با ثبت تقاضای همسر برای همسر شانس شما دوبرابر خواهد شد یا به طور کلی شما از حضور در قرعه کشی به دلیل تکرار تقاضا حذف میشوید و یا عکس که مهمترین بخش ماجراست.

چند نکته کلیدی

1. متاهلین میتوانند دو مرتبه ثبت نام لاتاری را انجام دهند. یک بار آقا به عنوان متقاضی اصلی بوده و همسر و فرزندان زیر 21 سال و ازدواج نکرده به عنوان همراه و زیرمجموعه وارد می شوند و یک مرتبه هم خانم به عنوان متقاضی اصلی و همسر و فرزندان به عنوان همراه و زیرمجموعه. با برنده شدن یکی از آنها کل اعضای خانواده مهاجرت خواهند کرد. 2. اگر دیپلم دبیرستان ندارید برای ثبت نام بایدشرط شغلی مطابق با اداره کار ایالات متحده آمریکا را داشته باشید. دقت کنید که دیپلم دبیرستان در ایالات متحده یعنی 12 سال تحصیل. یعنی دیپلم نظام قدیم یا پیش دانشگاهی برای نظام جدید. 3. شرط کار برای متقاضیانی مهم است که دیپلم ندارند. مشاغلی همچون مدیر عاملی، مدیریت تولید، طراح وبسایت یا طراح گرافیک میتواند در این مهم کافی باشد. دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته که نیاز به دو سال آموزش داشته باشد!! 4. مجردینی که هم دیپلم دارند هم زیر 21 سال هستند میتوانند هم زیر مجموعه پدر باشند هم زیر مجموعه مادر و هم به صورت مستقل به عنوان متقاضی اصلی اقدام کنند. یعنی شانس شرکتشان در قرعه کشی سه برابر می شود و این تعداد ثبت نام هیچ اشکالی در پروسه ایجاد نخواهد کرد.

توصیه ما به شما

1. به کافی نت ها مراجعه نکنید. آنها فقط یک فرم را با اعتماد به نفس کاذب پر میکنند که هیچ آگاهی از زمینه آن ندارند. 2. به آژانس های مسافرتی مراجعه نکنید. لاتاری بر خلاف ظاهر ساده آن یک امر حقوقی است و آژانس های مسافرتی زمینه فعالیت متفاوتی دارند و ممکن است از روی علاقه به پول این خدمات را به شما ارائه دهند.

فرم ثبت نام

فرم ثبت نام به صورت ساده، فارسی و هوشمند تهیه شده است هر بخش قبل از رفتن به بخش بعدی باید به طور صحیح و کامل تکمیل شود. پس از تکمیل تمام بخش ها، ورود به دفتر ثبت نام لاتاری در ایران ارسال و پس از بررسی کارشناسان از صحت اطلاعات و عکس استاندارد به مرکز پردازش DV-2020 ارسال می شود. برای شروع فرایند ورود، روی لینک زیر کلیک کنید.

شروع ثبت نام

ACT REDUCTION PAPERWORK: بار گزارش دهی عمومی برای این مجموعه اطلاعات برای هر پاسخ 30 دقیقه طول می کشد، از جمله زمان لازم برای جستجوی داده های موجود، جمع آوری اسناد لازم، ارائه اطلاعات و / یا اسناد مورد نیاز و بازبینی مجموعه نهایی. شما لازم نیست که این اطلاعات را در اختیار داشته باشید مگر اینکه این مجموعه شماره کنترل کنونی OMB را نمایش دهد. اگر شما درمورد صحت این برآورد بار و / یا توصیه هایی برای کاهش آن نظر داشته باشید، لطفا آنها را به آدرس: PRA_BurdenComments@state.gov ارسال کنید.
اعلامیه محرمانه: اطلاعات درخواست شده در این فرم طبق بخش 222 قانون مهاجرت و ملیت درخواست شده است. INA Section 222 (f) فراهم می کند که سوابق صدور ویزا ویزا محرمانه محسوب می شود و فقط برای اصلاح، اصلاح، مدیریت یا اجرای مهاجرت، ملیت و سایر قوانین ایالات متحده مورد استفاده قرار می گیرد. کپی رونوشت پرونده های ویزا ممکن است در اختیار دادگاه قرار گیرد که گواهی می کند که اطلاعات موجود در چنین پرونده ها در پرونده مورد انتظار در دادگاه مورد نیاز است.


این سایت توسط اداره امور کنسولگری، وزارت امور خارجه ایالات متحده اداره نمی شود. و تنها برای سهولت در ثبت نام متقاضیان فارسی زبان تهیه شده است.